Samozapiralni komarnik

Samozapiralna komarnik vrata

Pogosto odpirate balkonska vrata? Za vrata do širine 120 cm so praktična rešitev samozapiralna komarnik vrata oziroma krilni komarnik. Samozapiralni mehanizem s panti omogoča, da se komarnik vrata za vami samodejno tesno zaprejo na magnet. 


Vrste mrež 

Ključen element vsakega komarnika je mrežica, ki insektom preprečuje vstop v prostore. Mrežice za krilni komarnik so izdelane iz visokokakovostnih steklenih vlaken. V primerjavi s cenejšo plastično mrežico niso občutljive na vremenske razmere in ne preperevajo, zato imajo dolgo življensko dobo.

Izbirate lahko med tremi vrstami mrežic:

  • klasična antracitna mrežica
  • manj vidna črna mrežica
  • antialergenska mrežica

Dodatki za samozapiralni komarnik

Loputa za male živali

Potrebujete prehod za svojo mačko ali manjšega psa? Na svoja samozapiralna komarnik vrata lahko dodate loputo za male živali.

Okvir komarnik vrat

Samozapiralni komarnik lahko izberete z okvirjem ali brez.

Barva okvirja

Izbirate lahko med 4 standardnimi barvami (bela, srebrna, čokoladnorjava, antracit), imitacijo lesa (oreh, mahagonij, zlati hrast) ali RAL barvo po naročilu.

Samozapiralni komarnik cenik

Primerjavo cen in uporabnosti različnih vrst komarnikov najdete v vodiču Dekor senčila: "Kako izbrati komarnik in koliko me bo stala izbira komarnika?"

Preberite si več

Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si