Vrhunske tende s 5-letno garancijo na visokokakovostno platno

S tendami si lahko zagotovite zaščito pred soncem na svoji terasi, balkonu in drugih zunanjih površinah. Vas zanima kako izbrati ustrezno tendo?

Tende

Katero tendo izbrati?

Pri izbiri tende je pomembno, kje boste tendo uporabljali in kakšno površino želite senčiti. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med tremi tipi tend:

  • Klasična tenda: osnovna izvedba tende brez omarice. Montira se pod balkon ali napušč, ki zloženi tendi nudita zaščito pred vremenskimi vplivi.
  • Kasetna tenda: omarica nudi dodatno zaščito platnu, zato se lahko montira na mesta izpostavljena vremenskim razmeram in podaljšuje življensko dobo platna. Izbira dizajnersko oblikovane omarice vpliva na videz celotnega objekta. Tenda lahko tako postane ključen ali diskreten element.
  • Strešna tenda: za senčenje obstoječih nadstreškov, steklenih streh in zimskih vrtov.

primerjava-stirih-vrst-tend-s-kaseto-ali-brez-kasete

kolekcija-platen-za-tende

Visokokakovostna platna s kar 5-letno garancijo

Pri nakupu tende je pomembna izbira kvalitetnega platna z dolgo življensko dobo. Vsa akrilna platna, ki so v naši kolekciji, so impregnirana platna priznanih Evropskih proizvajalcev z zagotovljeno 5-letno garancijo:

  • visoka UV-zaščita
  • akrilna impregnirana platna, ki dobro odbijajo vodo
  • odporna proti nabiranju alg in plesni

Naložba v kvaliteto - vetrna stabilnost tend

Močna konstrukcija tend je izdelana iz ekstrudiranega aluminija in dodatno ojačana z verigami v rokah. Mehanizem zagotavlja stabilnost ob rahlem vetru.

Opcijsko lahko tendo dopolnite s senzorjem na veter in sonce. Ko veter preseže dovoljeno moč, senzor poskrbi, da se tenda pravočasno pospravi in tako prepreči morebitne poškodbe, ki nastanejo ob napačni uporabi.


kasetna-tenda-je-dodatno-zascitena-zaradi-kasete-v-katero-se-platno-pospravi

Obiščite nas v salonu senčil in si tende oglejte v živo.

Ob obisku v našem salonu senčil na Vrhniki si tende, ponudbo tkanin in barv lahko ogledate v živo. Pomagali vam bomo izbrati tendo, ki se bo vizualno podala vašemu domu ter zadovoljila vse vaše potrebe. 

Predhodna najava v salon ni potrebna, je pa priporočljiva.

Obiščite nas v salonu

FAQ

Katero tendo izbrati?

Osnovno vodilo je, kam želite tendo vgraditi in kakšno površino želite senčiti. 

Ali so tende odporne na veter?

Tende so odporne na veter, ki ne predstavlja ekstremov.

V pomoč je lahko tudi senzor za veter, ki poskrbi, da se tenda v primeru vetra zapre sama. Vetrni senzor je vedno v kombinaciji z motorjem, ki upravlja radijsko (daljinsko).

Ali so platna za tende vodoodporna in imajo UV zaščito?

Da. Ponujamo samo visokokakovostna akrilna platna, ki so vodoodporna (imajo impregnacijski sloj) in imajo UV zaščito. Nudimo 5-letno garancijo.

Kako lahko očistimo platno tende?

Platno očistite z neagresivnimi čistili in dobro sperite z vodo. Ne uporabljajte grobih krtač, s katerimi bi lahko poškodovali impregnacijski sloj. Če to naredite ob koncu sezone je zelo pomembno, da je platno, ko ga zložite, povsem suho. Morebitne madeže čistite takoj, ko se pojavijo oz. jih opazite.

Ali je mogoče zamenjati samo platno tende?

Platno je mogoče zamenjati pri tendah, ki imajo močno konstrukcijo in so dobro služile več let. Platna na tendah, kupljenih v trgovskih centrih, ne menjamo.

Kakšna je cena 1m2 tende?

Cena za tendo se oblikuje glede na dimenzijo (želena širina x izteg). Na ceno vpliva tudi izbira tipa tende – ali gre za klasično ali kasetno tendo. 

Kako se upravlja tenda?

V osnovi se tenda odpira/zapira ročno, s palico. Za doplačilo lahko izbirate tudi upravljanje z motorjem na stikalo ali radijsko (daljinsko) vodenje tende.

Kakšna je življenjska doba tende?

Redno in pravilno vzdrževanje ter skrbna uporaba vam zagotavljajo uporabo okovja tende več kot 10 let. Življenjska doba kakovostnih platen je ob upoštevanju priporočljivega vzdrževanja od 5-10 let.

Zakaj izbrati našo tendo?

  • večletne izkušnje nam omogočajo, da vedno poiščemo idealno rešitev za vaše potrebe
  • tri v ena: opravimo meritev, dobavimo tendo in vam jo namestimo
  • skrbno izbrane tehnične lastnosti in napredne sodobne rešitve garantiramo s 5-letno garancijo
  • domača proizvodnja in salon senčil na Vrhniki, kjer si lahko ogledate kolekcijo platen in se z nami posvetujete o ustrezni izbiri

Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si