Fiksni komarniki

Fiksni komarnik

Je primeren za tista okna, kjer ne potrebujete dostopa do zunanjosti. Pritrdi se brez vrtanja. Okvir namestite na zunanjo stran okna za tesnilno gumo z zatiči. Ob koncu sezone komarnik enostavno snamete in pospravite. 

Fiksni komarniki so primerni tudi za montažo na okna, kjer imate zunanje žaluzije ali rolete ter za okna nekaterih nepravilnih oblik.


Vrste mrež za fiksni komarnik

Ključen element vsakega komarnika je mrežica, ki insektom preprečuje vstop v prostore. Mrežice za fiksni komarnik so izdelane iz visokokakovostnih steklenih vlaken. V primerjavi s cenejšo plastično mrežico niso občutljive na vremenske razmere in ne preperevajo, zato imajo dolgo življensko dobo.

Izbirate lahko med tremi vrstami mrežic:

  • klasična antracitna mrežica
  • manj vidna črna mrežica
  • antialergijska mrežica

Dodatki za fiksni komarnik


Nepravilne oblike
Fiksni komarnik izdelamo po meri tudi za okna nepravilnih oblik.

Ojačitvena prečka

Fiksne komarnike za okna velikih dimenzij dodatno ojačamo s prečko.

Barva okvirja

Izbirate lahko med 4 standardnimi barvami (bela, srebrna, čokoladnorjava, antracit), imitacijo lesa (oreh, mahagonij, zlati hrast) ali RAL barvo po naročilu.

Cenik fiksni komarnik

Primerjavo cen in uporabnosti različnih vrst komarnikov najdete v vodiču Dekor senčila: "Kako izbrati komarnik in koliko me bo stala izbira komarnika?"

Preberite si več

Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si