O podjetju

Pozdravljeni,

moje ime je Marko, sem oče štirih otrok in vodja ekipe Dekor senčila. V obeh vlogah se trudim za poštenost in zvestobo. Ponosem sem na svojo družino in svojo ekipo - na njihovo pripadnost podjetju in predanost stranki. Sem praktičen človek - roke delajo hitreje kot tečejo besede - zato je v naših izdelkih vgrajeno veliko praktičnih dodelav iz naših preteklih izkušenj. Ko pa se želim sprostiti, vzamem v roke glino. Naš razstavni salon je postal tudi moja mini galerija.

Ne samo na kratke proge. Z vami tečemo cel maraton!

Smo družinsko podjetje, specializirano za izdelavo in montažo senčil. Od ustanovitve leta 1993 se trudimo biti zanesljiv, odgovoren partner, ki vam ponuja več kot le transakcijo. Kaj pomeni, da z vami tečemo cel maraton? Z vami želimo sodelovati na dolgi rok. Pomembno nam je, da vam ponudimo celovito storitev in vrhunske izdelke, ki vam bodo služili še vrsto let.


Ponujamo vam celovito storitev:
  • svetovanje izkušenih strokovnjakov,
  • izmere na domu, izdelava in montaža senčil,
  • zagotovljen servis in dobavljivost rezervnih delov na dolgi rok.


Lokalno. Kvalitetno. Izdelano po meri.

Večino produktov v našem prodajnem programu izdelujemo v lastni proizvodnji na Vrhniki. Vsa senčila so izdelana po meri in prilagojena željam ter potrebam strank. Kvaliteta je pri nas na prvem mestu, saj želimo, da jih z veseljem uporabljate še vrsto let. Za naše izdelke zagotavljamo popravilo in rezervne dele.

Vse za senčenje na enem mestu.

Zavedamo se, da so prvi koraki pri opremljanju doma lahko zelo naporni. Veliko novih podatkov, pomembnih odločitev in obiskov razstavnih salonov. Pri nas lahko najdete vse za senčenje in zaščito vašega doma pod eno streho. Svetovanje in izmero opravimo na vašem objektu. Lepo ste vabljeni v naš razstavni salon na Vrhniki, kjer vam bomo prisluhnili in ustrezno svetovali.

Kaj boste pri nas našli?

Naš program obsega široko ponudbo zunanjih senčil, notranjih senčil, komarnikov, tend in pergol. Celotno ponudbo si lahko ogledate v razstavnem salonu v živo in eksponate tudi preizkusite. Prepričajte se o kvaliteti na lastne oči!

Vsi izdelki

Kaj o nas menijo drugi?

Ko so naše stranke zadovoljne s svojo odločitvijo, smo zadovoljni tudi mi. Zavedam se, da je za skupen uspeh ključen prav vsak posameznik v našem podjetju. Zato vsa vaša mnenja z veseljem delim s celotno ekipo. To nam vsem daje dodaten elan in zagon pri delu.


Stopite v stik z nami!

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si