Rolo komarniki

Rolo komarnik

Rolo komarnik je gospodar med komarniki! Je vaša dolgoročna naložba v kvaliteten mehanizem, enostavno uporabo in mir pred mrčesom.

  • maksimalna zaščita pred prehajanjem mrčesa z vseh strani komarnika
  • dolgotrajna in enostavna uporaba
  • možna vgradnja na obstoječe rolete, v omejenih premerih tudi pod obstoječe zunanje žaluzije in polkna.


IZRAČUNAJTE CENO


Mehanizem, ki ga boste uporabljali vrsto let.

Rolo komarnik odlikuje zanesljiv KLIK mehanizem kvaliteto katerega garantiramo z 2-letno garancijo. Komarnik namestimo/zaustavimo v spodnjem položaju z rahlim potiskom zaključne letve navzdol. S ponovnim pritiskom, ga odpnemo in dvignemo.

Zavorni sistem za varno in dolgoročno uporabo.

Vgrajen zavorni sistem zagotavlja enakomerno navijanje mrežice v omarico in preprečuje poškodbe, ki bi lahko nastale zaradi prehitrega dviga komarnika ter tako podaljšuje življensko dobo komarnika.

Tesni tudi tam, kjer drugi komarniki ne tesnijo.

Mrežica komarnika je vpeta v stranska vodila s protivetrnimi ščetkami, ki dobro tesnijo, zagotavljajo stabilnost mreže in preprečujejo vstop žuželkam ob strani. Ščetke je možno vgraditi po celem okvirju in tako popolnoma preprečiti prehajanje insektov.Hiter, enostaven in varen nakup iz udobja vašega doma.

V spletnem konfiguratorju rolo komarnikov si lahko oblikujete rolo komarnik po meri. Ob zaključku naročila si lahko ogledate končno ceno rolo komarnika in naročilo oddate kar preko spleta!

Spletna trgovinaVrste mrež 

Ključen element vsakega komarnika je mrežica, ki insektom preprečuje vstop v prostore. Mrežice za rolo komarnik so izdelane iz visokokakovostnih steklenih vlaken. V primerjavi s cenejšo plastično mrežico niso občutljive na vremenske razmere in ne preperevajo, zato imajo dolgo življensko dobo.

Izbirate lahko med tremi vrstami mrežic:

  • klasična antracitna mrežica
  • manj vidna črna mrežica
  • antialergijska mrežica

Dodatki za rolo komarnik

Dodatne ščetke

Na komarnik lahko z vseh strani namestite dodatne ščetke, ki preprečujejo vstop mrčesu in žuželkam.

Rolo komarnik za strešna okna

Komarnik se montira z notranje strani strešnega okna (npr. Velux).

Barva okvirja

Izbirate lahko med 4 standardnimi barvami (bela, srebrna, čokoladnorjava, antracit), imitacijo lesa (oreh, mahagonij, zlati hrast) ali RAL barvo po naročilu.


Montaža rolo komarnika je zelo enostavna

Naše rolo komarnike lahko montirate tudi sami, saj je proces zelo enostaven! Oglejte si naš videoposnetek, v katerem vam po korakih prikažemo celoten postopek montaže na okno.

Rolo komarnik cenik

Primerjavo cen in uporabnosti različnih vrst komarnikov najdete v vodiču Dekor senčila: "Kako izbrati komarnik in koliko me bo stala izbira komarnika?"

Preberite si več

Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si

Pridobite ponudbo v naši spletni trgovini