Preoblečeni v leto 2021

Preoblečeni v leto 2021

V novo leto vstopamo popolnoma preoblečeni: z novim logotipom, prenovljeno spletno stranjo in v novih oblačilih. Osveženo podobo smo soustvarjali s partnerji, ki so se vsi izkazali kot zanesljivi in polni iskrivih idej.

Uroš Švigelj je preoblekel naš logotip. Ker je bil zelo ustvarjalen že pri kreiranju našega prvotnega, smo ga z veseljem ponovno povabili k sodelovanju. Poslovili smo se od starega sončka in pozdravili novega, po katerem nas boste lahko še naprej prepoznavali.Sonček je bil vir navdiha za oblikovalko tekstilij in oblačil Aleksandro GreglZa vsakega od nas je izbrala kose oblačil in jih unikatno opremila. Vsak od nas se tako pokaže v svoji luči. Našo ekipo na terenu boste tako lahko prepoznali kot “Dr. Senčil”.Za piko na i pa smo vrhunskim strokovnjakom ekipe Spletne postaje d.o.o., s katerimi sodelujemo že 25 let, zaupali novo preobleko naše spletne strani. Obiskovalcem smo želeli omogočiti boljšo izkušnjo z optimizacijo in preglednostjo. Ekipa je s svojim znanjem in izkušnjami zasnovala uporabnikom prijazno in sodobno spletno stran. Po številnih elektronskih sporočilih, dolgih seznamih opravil, Zoom sestankih in zaključnih testiranjih, je decembra nova spletna stran prvič ugledala luč. Na njej boste v prihodnosti našli veliko uporabnih vsebin na temo senčenja in zaščite vašega doma.

V začetku novega leta smo se želeli še enkrat zahvaliti vsem, ki so prispeval k naši rasti, razvoju in podobi. Vsak izmed vas je dodal nove niti in okrepil mrežo podjetja Dekor senčila.

V novi preobleki se počutimo zelo dobro in upamo, da bo vrhunska podoba odražala tudi vrhunsko izkušnjo vašega sodelovanja z nami!


Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si