Največja želja: Da bi imeli topel dom

Največja želja: Da bi imeli topel dom

Kaj ni čudna ta najina želja: vse leto montiramo senčila, da vam bi ohladila dom... in komarnike, da bi lahko zračili, ...na koncu leta pa želiva, da vam bi bilo doma toplo?

Topel dom nama veliko pomeni. Topel je takrat, ko nam je toplo pri srcu. V topel dom se radi vračamo. 

Tudi ko s sodelavci vstopamo v vaše domove, drage stranke, si želimo, da bi naše delo doprineslo k temu, da bi vam bilo doma lepo. Hvala za izkazano zaupanje.  Hvala za potrpežljivost in vsako lepo besedo, ki ste nam jo namenili,  tudi ko je bilo naše delo zaradi Covid-19 včasih omejeno. Upam, da smo skupaj ustvarili nekaj lepega.

S svojim sodelovanjem drage stranke, poslovni partnerji in sodelavci, pa ste omogočili, da smo nekaj topline delili tudi drugim: Prav poseben dom smo letos pomagali postaviti skavtom - 2 taborna šotora, ki sta se že med počitnicami napolnila z dogodivščinami željnimi mladimi, ki se učijo odgovornega državljanstva in prostovoljstva. Jeseni smo v materinskem domu s senčili opremili sobico z željo, da bi stanovalke te sobe senčila čim manj uporabljale - pa ne zato, da jih ne bi poškodovale, ampak zato, da bi čim prej našle svoj pravi dom. Sredstva za poslovna darila pa smo namenili družini, ki je decembra ostala brez svojega doma.

Naj vam bo v prihajajočem letu toplo: v družini in domovini. Skupaj z ekipo Dekor senčila vam želiva lep preostanek starega leta ter veliko dobre volje, miru, zdravja in ljubezni v novem letu 2021.

Jožica in Marko Žukovec 


Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si