Čas za nakup komarnika je ZDAJ!

Čas za nakup komarnika je ZDAJ!

Komarnik je dolgoročna investicija v vaše zdravje in predvsem miren spanec, zato je pred nakupom potrebno dobro premisliti, katerega vzamete. Pri nas vam ponujamo pet vrst komarnikov, skozi katere se bomo sprehodili v članku.

Komarniki za okna

Najprej predelajmo opcije za okna. Vprašajte se, kako pogosto jih odpirate – ali zalivate rože in zračite svojo posteljnino? Potem razmišljajte o rolo komarniku, katerega odlikuje zanesljiv KLIK mehanizem, enostavno upravljanje ter dolga življenjska doba. Komarnik je opremljen z vrsto ščetk, ki bodo preprečevale komarjem vstop v vaš dom.

V primeru, da ne potrebujete dostopa do zunanjosti, je lahko zadostna rešitev fiksni komarnik. Ta se na okno pritrdi brez vrtanja s pomočjo zatičev, kar pomeni, da ga lahko ob koncu sezone enostavno snamete z okna. Primeren je tudi za okna določenih nepravilnih oblik.

Komarniki za vrata

Če iščete ustrezno rešitev za zaščito vrat, najprej premislite, kako pogosto boste prehajali skoznje tekom sezone. Če skozi vrata, kjer bi želeli namestiti zaščito prehajate skoraj vsak dan, razmislite za eno izmed izvedb, ki jo boste z lahkoto odpirali – plise ali drsni komarnik. Plise varianta z globino profilov 20 mm zavzame relativno malo prostora, med drugim ga odlikuje tudi enostavno upravljanje.

Če želite pred komarji zaščititi večje površine, kot so balkonska vrata ali panoramske stene, pa vam priporočamo, da v razmislek vzamete drsni komarnik. Gre za zelo praktično rešitev, saj potrebuje zelo malo vzdrževanja, panele pa je možno premikati že samo z mehkim potiskom.

Obe izvedbi sta enostavni za uporabo in so idealna rešitev tudi za integracijo pod že obstoječa senčila (žaluzije, rolete, ipd.).

Ali prehajate skozi vrata redkeje? Potem vam bo morda zadostoval rolo komarnik. Pomika se v smeri gor-dol. Izdela se lahko do širine 160 cm.

Vrste komarniških mrež

Komarniki so izdelani iz kvalitetne mrežice , ki je odporna na vremenske vplive in zagotavljajo komarniku dolgo življenjsko dobo. V podjetju Dekor senčila nudimo več vrst mrežic:

  • klasično komarniško mrežo antracitne barve,
  • manj vidno mrežico črne barve, ki zagotavlja bolj jasen pogled na ven,

pri fiksnih komarnikih pa še antialergijsko za tiste, ki so občutljivi na spomladanske alergije in aluminijasto .

Ne odlašajte s povpraševanjem, izpolnite spodnji obrazec in pridobite neobvezujočo ponudbo!


Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si