Obiščite nas na sejmu dom 2024!

Vabimo vas, da nas obiščete na našemu razstavnemu prostoru v Kocki A2 | 27, kjer si boste lahko v živo ogledali in preizkusili pergole, tende, zunanja in notranja senčila iz naše redne ponudbe. Predstavili vam bomo novosti v svetu senčil in vam svetovali glede senčenja vašega doma.
Obiščite nas na sejmu dom 2024!

Novosti v svetu senčil

Na sejmu bomo razstavili številna zunanja in notranja senčila iz naše redne ponudbe, posebej pa bomo izpostavili našo novost:

Pergola ELIZA ELITE

Bioklimatska pergola Eliza Elite svetovno priznanega proizvajalca ALU-K je namenjena najzahtevnejšim strankam, saj poleg prefinjenega dizajna ponuja še vrsto edinstvenih lastnosti. Z naprednimi funkcijami, vrhunsko kakovostjo in izjemno zmogljivostjo spada v sam vrh razkošja bivanja na prostem. V odprtem položaju nudi maksimalen nivo prezračevanja, v zaprtem pa izjemeno zaščito pred vremenskimi vplivi. 

  • Integrirani screen roloji v samo konstrukcijo
  • Upravljanje z mobilno aplikacijo preko Bluetooth povezave
  • Izjemna zaščita pred vsemi vremenskimi razmerami

Vse to in še več vam bo predstavil naš specialist za pergole, ki bo za vsa vaša vprašanja o pergolah na voljo vsak dan med 12:00 in 17:00 uro.

Novosti med zunanjimi senčil

Približujejo se sončni dnevi in s tem daljši dnevi, močno sonce, sezona komarjev. Na sejmu vam bomo svetovali kako lahko svoj dom s senčili pripravite na vsako vremensko razmero. Predstavili vam bomo tudi naše novosti:

Screen rolo NOTO

V naši redni ponudbi zunanjih rolojev še zmeraj prevladuje screen rolo Noto. Le ta je vrhunsko dovršen, saj se zaključna letev pospravi v omarico in ne zavzema vidnega polja. Vodilom smo dodali vzmeti, ki skrbijo za uravnoteženo napetost platna ob večjih obremenitvah. Tako bo vaš zunanji rolo, še bolj vetrno stabilen.

Senčila za zaščito teras in balkonov

Podaljšajte svoj bivalni prostor na vašo teraso s pergolo Viktorija ali bioklimatsko pergolo Eliza. Še posebno bomo izpostavili prednosti bioklimatske pergole, ki vam omogoča še prijetnejše bivanje. Ste vedeli, da lahko svojo teraso zaščitite pred dežjem, vetrom in ostalimi vremenskimi razmerami z zunanjimi roloji? Predstavili vam bomo vse možnosti za zaščito teras in balkonov ter vam svetovali glede najustreznejše izbire.

Zunanje žaluzije

Na novost med zunanjimi žaluzijami smo zelo ponosni, saj so produkt lastnega razvoja. Predstavili vam bomo sodobni način podometne vgradnje z utopnimi vodili in možnostjo utopne vgradnje rolo ali plise komarnika. Le ta vam omogoča dovršen zunanji izgled vašega doma, saj so vodila žaluzij in komarnika skrita v špaleti. Vodila adut zunanjih žaluzij smo nadgradili, tako da omogočajo tišje delovanje mehanizma.

Se vam je porodilo kakšno vprašanje? Obiščite nas na našemu razstavnemu prostoru!

Kje? Sejem Dom 2024, Gospodarsko razstavišče, Kocka A2 | 27

Kdaj?

  • Sreda, 6.3. od 10:00 - 19:00
  • Četrtek, 7.3. od 10:00 - 19:00
  • Petek, 8.3. od 10:00 - 19:00
  • Sobota, 9.3. od 10:00 - 19:00
  • Nedelja, 10.3. od 10:00 - 18:00

Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si