Izkoristite naš sejemski popust na izbrane tende

Izkoristite Ekskluzivni Sejemski Popust na Izbrane Tende

Pomlad se približuje z velikimi koraki, in kaj bi lahko bilo boljše kot priprava vašega domačega zunanjega prostora na toplejše dni z vrhunskimi tendami, ki ne le ščitijo pred soncem, ampak tudi estetsko dopolnjujejo vaš prostor?
Izkoristite naš sejemski popust na izbrane tende

V podjetju Dekor Senčila smo za vas pripravili posebno sejemsko ponudbo, ki vključuje ekskluziven 12% popust na izbrane modele tend: klasična tenda Piran ter kasetni tendi Bled in Soča. Ta ponudba je veljavna od 26. februarja do 15. marca 2024. 

V podjetju Dekor Senčila se zavedamo pomena kakovostnega zunanjega senčenja. Naše tende so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odlično zaščito pred soncem ter vročino.

Klasična tenda Piran se ponaša z enostavnostjo in funkcionalnostjo. Njena robustna zasnova omogoča dolgotrajno uporabo in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Zlahka se prilagodi vsakemu arhitekturnemu stilu in je idealna izbira za tiste, ki iščejo bolj klasično in ekonomsko rešitev za senčenje.


Kasetna tenda Bled predstavlja korak naprej. S svojim elegantnim dizajnom nudi idealno zaščito pred soncem in poletno vročino. Avtomatizirano upravljanje omogoča enostavno upravljanje s tendo, kar povečuje njeno uporabnost in udobje.


Kasetna tenda Soča spada v sam vrhunec kasetnih tend. Zasnovana za najzahtevnejše uporabnike, ta tenda združuje vse lastnosti modela Bled z dodatnimi izboljšavami za maksimalno udobje in vzdržljivost. Soča je sinonim za inovativnost in kakovost, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne okuse.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da svoj dom opremite z estetsko dovršenimi in funkcionalnimi tendami po ugodnih cenah. Z izkoristkom našega sejemskega popusta investirate ne samo v zaščito pred soncem, ampak tudi v izboljšanje kakovosti bivanja na vašem domu ali v poslovnem prostoru. 

Za dodatne informacije in podrobnosti o izdelkih obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte. Naša ekipa strokovnjakov je tu, da vam pomaga pri izbiri in odgovori na vsa vaša vprašanja.

Želite informativno ponudbo? Enostavno izpolnite spodnji obrazec in v kratkem vam jo pripravimo in pošljemo na vaš e-naslov:

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si