Kolektivni dopust 2022

Kolektivni dopust 2022

Cenjene stranke

Na pogosto vprašanje: “S čim se ukvarjate v vašem podjetju?” vedno odgovarjava: “S senčili. Izdelujemo in montiramo senčila.”

Ko pa ob koncu leta gledava nazaj, ugotavljava, da bi morala reči: “Ukvarjava se z ljudmi. S tistimi, ki senčila potrebujejo in s tistimi, ki jih delajo.” Ni nama najprej pomembno, koliko smo naredili, ampak s kakšnim odnosom. Znana slovenska popotnica – pionirka v potepanju po svetu – Alma Karlin (1889-1950) pravi, da smo ljudje kot potni listi - ko se srečamo, drug drugemu odtisnemo pečat. Hvala vam, spoštovane stranke, da ste nam letos dovolili vstopiti v meje vašega doma ali podjetja. Vesela sva, da ste povabili ravno nas. Hvala za spoštljiv odnos tudi takrat, ko kaj ni šlo v redu. Želiva si, da bi vas pečat z našega srečanja spominjal na nekaj lepega in bi kot po obisku kake dežele rekli: “Tam mi je bilo lepo. Tja se bom še vrnil!”

Za novo leto vam skupaj z ekipo Dekor senčila želiva, da bi veliko potovali – predvsem drug do drugega. Brez omejitev. In da bi drug na drugem puščali samo pozitivne odtise.

- Jožica in Marko Žukovec


Sredstva za poslovna darila namenjamo podjetniku – začetniku, ki mu je požar nedavno v celoti uničil delavnico. Hvala, ker skupaj prispevamo h Klemnovemu novemu začetku.


Obveščamo vas tudi, da bo salon med 23. 12. 2021 in 9. 1. 2022 zaradi kolektivnega dopusta in inventure ne bo obratoval. 

Tudi vam želimo vesele praznike in da v novo leto vstopite zdravi, veseli in polni energije!


Ekipa Dekor senčila


Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si