Obiščite nas na sejmu Dom!

Vabimo vas, da nas obiščete na našemu razstavnemu prostoru v Kocki A2, kjer si boste lahko ogledali in preizkusili zunanja in notranja senčila iz naše redne ponudbe. Predstavili vam bomo novosti v svetu senčil in vam svetovali glede senčenja vašega doma.
Obiščite nas na sejmu Dom!

Novosti v svetu senčil

Na sejmu bomo razstavili vsa notranja senčila iz naše redne ponudbe (plise zavese, notranji roloji, notranje žaluzije). Posebej pa bomo izpostavili našo novost:

Konfigurator pergol

Izrišite vašo dnevno sobo na prostem v nekaj klikih! Prvič bomo predstavili konfigurator pergol, ki ga boste imeli priložnost preizkusiti in oblikovati pergolo za vašo teraso. Kaj so prednosti in funkcionalnosti konfiguratorja?

  • Vnesete lahko točne dimenzije vaše terase.
  • Konfiguracije pergole Viktoria in bioklimatske pergole Eliza ter takojšen predogled.
  • Izbor dodatnih screen rolojev.
  • Takojšen izračun končne cene pergole.

Novosti med zunanjimi senčil

Približujejo se sončni dnevi in s tem daljši dnevi, močno sonce, sezona komarjev. Na sejmu vam bomo svetovali kako lahko svoj dom s senčili pripravite na vsako vremensko razmero. Predstavili vam bomo tudi naše novosti:

Screen rolo NOTO

V naši redni ponudbi zunanjih rolojev še zmeraj prevladuje screen rolo Noto. Le ta je vrhunsko dovršen, saj se zaključna letev pospravi v omarico in ne zavzema vidnega polja. Vodilom smo dodali vzmeti, ki skrbijo za uravnoteženo napetost platna ob večjih obremenitvah. Tako bo vaš zunanji rolo, še bolj vetrno stabilen.

Senčila za zaščito teras in balkonov

Podaljšajte vaš bivalni prostor na vašo teraso s pergolo Viktorija ali bioklimatsko pergolo Eliza. Še posebno bomo izpostavili prednosti bioklimatske pergole, ki vam omogoča še prijetnejše bivanje. Ste vedeli, da lahko svojo teraso zaščitite pred dežjem, vetrom in ostalimi vremenskimi razmerami z zunanjimi roloji? Predstavili vam bomo vse možnosti za zaščito teras in balkonov ter vam svetovali glede najustreznejše izbire.

Zunanje žaluzije

Na novost med zunanjimi žaluzijami smo zelo ponosni, saj so produkt lastnega razvoja. Predstavili vam bomo sodobni način podometne vgradnje z utopnimi vodili in možnostjo utopne vgradnje rolo ali plise komarnika. Le ta vam omogoča dovršen zunanji izgled vašega doma, saj so vodila žaluzij in komarnika skrita v špaleti. Vodila adut zunanjih žaluzij smo nadgradili, tako da omogočajo tišje delovanje mehanizma.

Se vam je porodilo kakšno vprašanje? Obiščite nas na našemu razstavnemu prostoru!

Kje? Sejem Dom 2022, Gospodarsko razstavišče, Kocka A2

Kdaj?

  • Sreda, 6.3. od 10:00 - 19:00
  • Četrtek, 7.3. od 10:00 - 19:00
  • Petek, 8.3. od 10:00 - 19:00
  • Sobota, 9.3. od 10:00 - 19:00
  • Nedelja, 10.3. od 10:00 - 18:00

Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si