Kaj so zunanji screen roloji in kako izbrati pravega

Kaj so zunanji screen roloji in kako izbrati pravega

Zunanji screen roloji se zadnja leta v slovenskih domovih uveljavljajo kot vse bolj priljubljeno senčilo in hitro postajajo močna konkurenca zunanjim žaluzijam in roletam. So kot nalašč za situacije, ko v vašem domu ali na vaši terasi potrebujete več zasebnosti in kadar želite preprečiti neposredno sončno svetlobo, brez da bi zastrli pogled na zunanjost.

Zakaj izbrati zunanji screen rolo? Poleg zaščite proti soncu in vročini vam nudijo tudi izjemno vetrno stabilnost, preprečujejo bleščanje in omogočajo vašemu prostoru zdravo svetlobo. So tudi ‘celosezonsko’ senčilo – poleti odlično senčijo in preprečujejo prehod vročine v prostor, pozimi ga pa dobro izolirajo. Primerni so tako za manjša okna, kot tudi za senčenje velikih površin kot so terase, balkoni in nadstreški.

Screen roloje v podjetju Dekor senčila ločimo na tri sisteme.

Screen rolo NOTO – podometna izvedba

Tako kot pri zunanjih žaluzijah, je možno omarico in vodila screen rolojev pred izgradnjo fasade vgraditi pod omet in tako ohraniti popoln videz objekta, ko je le ta končana. Ko bodo fasadna dela zaključena, bodo omarica in vodila potemtakem skrita v fasado. Za piko na i pa je posebnost prav te izvedbe ta, da se tudi zaključna letev v odprtem položaju skrije v omarico. Screen rolo NOTO lahko upravljate na daljinski pogon ali stikalo.

Screen rolo VENO - nadometna izvedba

Že imate zaključeno fasado? Potem bo za vas pravšnja izbira naš VENO sistem z nadometno omarico in vodili. Nudimo tudi barvanje v katerokoli RAL barvo in tako še zmeraj ohraniti celostno podobo fasade. Upravljanje je možno na stikalo, daljinski pogon ali ročno.

Screen rolo TERO – izvedba z jeklenico ali zapenjali

Če iščete bolj cenovno dostopno rešitev za zapiranje teras, balkonov ali nadstreškov, vam priporočamo screen rolo TERO. Ta izvedba pride brez omarice. Izbirate le, ali želite vodenje platna po jeklenici ali pa ga preprosto ‘zaklenete’ na zapenjala. Slednjo izvedbo lahko naredimo tudi vertikalno, tako da screen rolo služi kot nadstrešek, kot je prikazano spodaj na skrajno desni fotografiji.

Nudimo tudi široko izbiro screen platen – 5% in 1% prepostnost ter zatemnilna - v različnih barvnih odtenkih, saj poleg prepustnosti platna tudi barve vplivajo na to, kaj in koliko vidite skozi njih. Pri temnejših platnih je slika bolj jasna, medtem ko svetle barve v prostor prepuščajo več svetlobe.

Vas skrbi, da boste morali porabiti veliko časa za vzdrževanje vašega senčila? Pri screen rolojih to ne predstavlja problema, saj so izredno enostavna za vzdrževanje. Platno se enostavno čisti z mlačno vodo z mehko krtačko, gobo ali visokotlačnim čistilcem. Oblika tkanja zagotavlja dobro odtekanje vode in drugih nečistoč.

Želite pridobiti ponudbo za vaše screen senčilo? Enostavno izpolnite spodnji obrazec in v nekaj dneh vam pošljemo ponudbo!

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si