Senčila za okna

Senčila za okna: poskrbite za kvalitetno in učinkovito zaščito vašega doma

Poskrbite za svoje prostore s senčili za okna, ki bodo vašemu domu zagotovila funkcionalno in hkrati elegantno zaščito pred svetlobo, vročino in zvedavostjo vaših sosedov.
Senčila za okna

Senčila za okna: katera izbrati?

Iščete nova senčila za okna, pa ne veste, kje začeti? Lahko se odločate med različnimi vrstami, zato je predvsem pomembno to, da svojo odločitev opravite glede na prostor, v katerem se bodo nahajala. Vsaka vrsta ima seveda svoje prednosti in slabosti, katere morate pretehtati, ko se odločate za nakup. Ključnega pomena pri nakupu je ugotoviti predvsem to, kakšne so vaše preference glede namestitve. Kaj je torej pomembno vam, katere lastnosti vam predstavljajo večjo pomembnost in katere manjšo. Potrebno je, da ste pri nakupu senčil za okna pozorni na sledečih nekaj dejavnikov: upravljanje s svetlobo, stopnja izolacije, vizualni učinek, cena ter oblika samega okna.

Zunanje žaluzije in balkonske rolete

Ena izmed pogosto izbranih senčil za okna so balkonske rolete in zunanje žaluzije. Cena predstavlja enega izmed pomembnih faktorjev pri odločanju o vrsti, pomembne pa so seveda tudi vse lastnosti, specifikacije in prednosti.

Zunanje žaluzije, cena, zaščita pred vročino in svetlobo, vse to so lastnosti, o katerih se je dobro informirati pred nakupom. Zunanje žaluzije namreč preprečujejo vdor vročine, zagotavljajo določeno mero sence (zagotavljajo pravo mero svetlobe), posledično pa se vse to rezultira v varčevanju z energijo. Z zunanjimi žaluzijami cena ne bo prestavljala velikega problema, saj boste z njimi poskrbeli za nižje stroške energije. Ta vrsta senčil za okna bo poskrbela tudi za izjemno dopolnitev k izgledu vašega objekta, najbolj pa je primerna za bivalne prostore, kjer se želite zaščititi pred soncem oziroma izolirati prostor.

Drugo priljubljeno vrsto senčil za okna pa predstavljajo balkonske rolete. Roletarstvo predstavlja eno izmed bolj klasičnih in tudi cenovno najbolj ugodnih vrst senčil za okna, ki že vrsto let navdušujejo uporabnike. Balkonske rolete vam nudijo popolno zaščito pred vročino, kar se prav tako rezultira v varčevanju z energijo. Tovrstno roletarstvo poskrbi tudi za zvočno izolacijo in je hkrati izjemno nezahtevna za vzdrževanje ter neobčutljiva na vremenske razmere, poskrbi pa lahko za popolno zatemnitev prostora, zato je roletarstvo primerno predvsem v spalnih prostorih.

V podjetju Dekor senčila vam poleg ostalih senčil za okna nudimo tudi balkonske rolete in zunanje žaluzije. Cena je odvisna od vrste, za katerega se boste odločili, nudimo pa vam tudi strokovno svetovanje in pomoč. Roletarstva se lotevamo z vsem srcem in profesionalnostjo, ki vas bosta navdušila in poskrbela za pravo izbiro.


Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si