Poleti so komarniki nepogrešljiv element v vašem domu! Ste pripravljeni?

Ste tudi vi letos že "počili" kakšnega komarja? Vas je nenadoma nekaj začelo srbeti? Če ste v odgovor pritrdilno pokimali, je napočil čas za nakup komarnika.
Poleti so komarniki nepogrešljiv element v vašem domu! Ste pripravljeni?

V vročih poletnih dneh je le ta nepogrešljiv v vašem domu. Izognite se daljšim dobavnim rokom in svoj dom pravočasno opremite z naravno in trajno zaščito. Pravi čas za nakup komarnikov je zdaj!

Zakaj so komarniki nepogrešljiv element v vašem domu?

Prav tako, kot nakup drugih senčil za vaš dom, je tudi komarnik dolgoročna in nepogrešljiva investicija. Navajamo 5 razlogov, zakaj komarniki ne bi smeli manjkati v vaši hiši:

  • Ekološka zaščita pred insekti: s komarniki insektom preprečite vstop v vaš dom in tako brez kemičnih repelentov zaščitite sebe, svoje bližnje in naravo.
  • Trajna zaščita: naši komarniki se razlikujejo v mrežici, ki je izdelana iz visokokakovostnih steklenih vlaken. V primerjavi s cenejšo plastično mrežico, ta ni občutljiva na vremenske razmere in hitro preparevanje. Zato ste lahko prepričani, da vlagate v trajno zaščito vašega doma.
  • Zmanjšujejo pomladne alergije: v komarnik je možno vgraditi gosto antialergijsko mrežico, ki preprečujeje vstop peloda v prostor in tako pripomore k manjši reakciji na spomladanske alergije.
  • Ohranjajo svetlobo in pretok zraka: čez dan komarniki ne jemljejo dnevne svetlobe. Tako lahko zračite bivalne in spalne prostore brez skrbi, da bo mrčes vdrl v prostor.
  • Enostavni za vzdrževanje: vzdrževanje komarnikov je izredno enostavno, saj jih je ob koncu sezone potrebno samo presesati ali obrisati z vlažno krpo.

Katero vrsto komarnika izbrati za najučinkovitejšo zaščito?

Pri izbiri komarnikov bodite pozorni na njihovo lokacijo in pogostost uporabe. Pri podjetju Dekor senčila izdelujemo komarnike po meri za vse vrste oken in vrat. Za vas smo pripravili Vodič Dekor senčila: "Koliko me bo stal komarnik?", ki vam je lahko v pomoč pri izbiri najustreznejše vrste komarnika in pri določanju cene.


Kako do (rolo) komarnika tudi v času koronavirusa?

V času, ko se je javno življenje zaradi koronavirusa ustavilo, se ob upoštevanju navodil vlade, v podjetju trudimo ohraniti tekočo proizvodnjo senčil in komarnikov. Do prenehanja ukrepov vlade je naše terensko delo omejeno, vendar lahko rolo komarnik montirate tudi sami!

Kako do rolo komarnika v času koronavirusa:

  1. Izmerite dimenzije okna in nam pošljete povpraševanje.
  2. Ko dobite ponudbo, z delnim predplačilom potrdite naročilo.
  3. V lastni proizvodnji začnemo z izdelavo vašega rolo komarnika.
  4. Po pošti vam rolo komarnik dostavimo na dom.
  5. Rolo komarnik namestite sami (postopek je zelo enostaven).


Naša prodajna ekipa vam je na voljo vsak delovni dan, zato ne odlašajte in pridobite neobvezujočo ponudbo za komarnik še danes! Do 30. 4. 2020 lahko izkoristite predsezonski popust in komarnik pridobite po še ugodnejši ceni.

Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si