Duo notranji rolo

Duo notranji rolo

Z duo roloji popolnoma zastrite ali odkrijte pogled na okolico.

Posebnost duo roloja je dvojno trakasto tkano platno, ki vam nudi popolno razmerje med dnevno svetlobo, zasebnostjo in pogledom na okolico.

Z regulacijo izmenično prosojnih in neprosojnih delov platna uravnavate svetlobo in prepustnost. Za popolno zasebnost razprete neprosojne dele duo roloja, za pogled na okolico poljubno naravnate prosojno platno in si zagotovite vidljivost od prepustne do polprepustne.Sistemi

Klasični duo rolo

Kasetni duo rolo

Ultimat duo rolo

Platna za duo rolo

Izbirate lahko med številnimi prosojnimi platni, ki bodo ustvarila popolno razmerje med svetlobo in intimo vašega doma. Različni barvni toni, vzorci in materiali prispevajo k elegantnemu videzu prostora. Platna so primerna tudi za delovne prostore, saj bodo preprečevala bleščanje zaslonov in ohranila idealno razmerje med delovno svetlobo in zaščito. 

Izbirate lahko iz bogate kolekcije platen s katerimi lahko dopolnite svoj stil ali v prostoru ustvarite željeno vzdušje. Pri tem se je potrebno vprašati, kakšna bo primarna naloga senčila: Želite več intime? Vaš prostor potrebuje popestritev? Želite prostor zatemniti?


Upravljanje notranjih rolojev

Notranji rolo lahko upravljamo:

  • ročno s pomočjo verižice ali s potegom letve, 
  • s klasičnim ali baterijskim motorjem prek stikala, daljinca ali mobitela.


Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si