Laparo notranji rolo

Naokenski laparo rolo

Diskretna rešitev za senčenje ali zatemnitev.

Naokenski laparo rolo je minimalistično oblikovan za montažo na okensko krilo. Omogoča nemoteno odpiranje in zapiranje okna, tudi ko je rolo spuščen. 

Minimalna vodila vodijo platno ob steklu, tudi ko okno odprete na “V”. V kombinaciji z zatemnilnim platnom vodila izboljšajo zatemnitev, saj pokrijejo svetlobno režo ob strani.


Platna za laparo roloje

  • Izbirate lahko med številnimi prosojnimi in polprosojnimi platni z vzorci ali brez, ki bodo ustvarila popolno razmerje med svetlobo in intimo vašega doma.
  • Zatemnilna platna ne glede na barvo ne prepuščajo svetlobe in se najpogosteje uporabljajo v spalnih prostorih. Maximalna višina laparo roloja z zatemnilnim platnom je 170 cm.


Upravljanje laparo roloja 

Laparo rolo lahko upravljate ročno z verižico.

Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si