Kolekcija platen zunanji screen rolo


Vas zanima, zakaj so screen platna vsestranska in zelo učinkovita za senčenje?

V tem videu vam direktor Marko predstavi screen platna, zaradi katerih zunanji screen rolo navdušuje vse, ki si doma želijo več udobja na prostem.

Vrhunske lastnosti screen platen

Screen platna zagotavljajo dobro senco, saj odbijejo do 92 % sončne toplote. Senčenje z zunanjimi screen roloji je tako primerljivo z roletami ali zunanjimi žaluzijami.

Ko je screen rolo spuščen, mrežasta struktura platen ohranja pogled na ven, omogoča zračnost in preprečuje bleščanje notri.


Platno je sestavljeno iz steklenih vlaken. Zakaj so ta pomembna?

Steklena vlakna so odporna na temperaturne razlike, zato se ob različnih temperaturah ne raztezajo in ne krčijo. Platno tako ostane stabilno in enako napeto v vseh letnih časih. Obenem so odporna na fizične obremenitve, so samogasna in ne vpijajo vode

Screen platna nudijo svetlobno udobje - to pomeni pravo razmerje med sočno svetlobo in zaščito. Preprečujejo bleščanje, senčijo, hkrati pa ohranjajo zdravo svetlobo in pogled na okolico. 

Izbirate lahko med tremi prepustnostmi platna:

5 % prepustnost

1 % prepustnost

zatemnilno platno

Kolekcija screen rolo platen

Tudi barva platna vpliva na to, koliko svetlobe in toplote rolo prepušča in kakšno sliko vidite skozenj: skozi temne barve se vidi bolj jasna slika. Svetle barve pa v prostor dajejo več svetlobe.

Poleg uporabne vrednosti so screen platna dekorativna in pristojijo vsem slogom arhitekture. Izberite svoje platno iz naše kolekcije platen z različno svetlobno prepustnostjo in toplotno izolativnostjo ter z različno končno obdelavo.


0202 bela
79% UV zaščita
0207 bela - svetlo siva
88,5% UV zaščita
0707 svetlo siva
90% UV zaščita
0101 siva
96,4% UV zaščita
0102 siva - bela
93,4% UV zaščita
0110 siva - grafitna
96,4% UV zaščita
0808 beige
85% UV zaščita
0802 beige - bela
84,6% UV zaščita
0302 peščena - bela
88,3% UV zaščita
0311 peščena - rjava
94,3% UV zaščita


Kolekcija zatemnilnih screen rolo platen

Zatemnilna screen platna so 100 % svetlobno nepropustna. Primerna so za uporabo v spalnicah, projekcijskih sobah in podobno

Ste vedeli, da zatemnilna screen platna lahko na objektu kombinirate s standardnimi screen platni? Za poenoten izgled izberite platna z isto oznako (npr. 0202 in BO 0202). 

BO 0202 bela - bela
100% UV zaščita
BO 0207 bela - siva
100% UV zaščita
BO 0102 siva - bela
100% UV zaščita
BO 0707 siva - siva
100% UV zaščita
BO 0101 siva - siva
100% UV zaščita
BO 1010 črna - črna
100% UV zaščita

BO 0110 temno siva - oglje
100% UV zaščita


Vzdrževanje zunanjih screen rolojev

Screen platno zaradi antistatičnega premaza zmanjšuje nabiranje prahu in umazanije. Oblika tkanja zagotavlja dobro odtekanje vode in nečistoč, zato se na njem ne nabirajo alge. 

Zato je vzdrževanje zunanjih screen rolojev zelo enostavno. Platno enostavno obrišite z mehko krtačo ali gobo; izperite z vodo in neagresivnimi čistilnimi sredstvi. V primeru uporabe čistilnih sredstev platno temeljito sperite z vodo in osušite na zraku.


Oglejte si našo ponudbo zunanjih screen senčil

Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si