Sodelujte v Nagradni Igri za Plise Zavese!

Sodelujete v naši nagradni igri in pridobite ekskluzivne plise zavese, ki bodo popestrile vaš dom s sodobnim dizajnom in prefinjeno eleganco!
Sodelujte v Nagradni Igri za Plise Zavese!

Vabimo vas k sodelovanju v naši nagradni igri, kjer lahko osvojite set naših plise zaves.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno deliti ali komentirati pod slednji objavo na naši Facebook strani: 

Objava na naši Facebook strani

Nagradna igra traja od 21.12.2023 ob 19:00 in se konča na 7.1.2024 ob 23:59. Sodelovanje v nagradni igri po 7.1.2024 ni mogoče.

Nakup ni pogoj za sodelovanje.

V nagradni igri je le en zmagovalec, ki prejme nagrado: 'Brezplačne plise zavese za cel dom'.

Nagrada 'Brezplačne plise zavese Dekor Senčil' vključuje plise zavese Dekor Senčil po meri, s platnom plise zaves, ki spada v kategorijo "srednji cenovni razred". Platno izbere zmagovalec iz kategorije "Platno plise zavese: srednji cenovni razred".

Maksimalna skupna površina vseh brezplačnih platen vključenih v nagrado 'Brezplačne plise zavese za cel dom' je 10 m² in maksimalno število različnih kosov je omejeno na 10. To pomeni, da lahko zmagovalec izbere do deset kosov plise zaves iz kategorije "Platno plise zavese: srednji cenovni razred", njihova skupna površina pa je lahko enaka ali manjša kot 10 m², v nobenem primeru pa večja od 10m².

Montaža je vključena in jo izvede ekipa podjetja Dekor Senčila.

Zmagovalca bomo naključno izžrebali . Zmagovalca bomo kontaktirali najkasneje do . Zmagovalec mora za prevzem nagrade podjetju Dekor Senčila d.o.o. posredovati zahtevane podatke za prevzem nagrade, ti podatki so: Ime in priimek, naslov izmere in montaže, e-mail naslov in osebna telefonska številka.

Prevzem nagrade in vključena montaža sta možni zgolj znotraj meja Republike Slovenije.
Zmagovalec ima po objavi rezultatov 7 dni časa, da nam posreduje zahtevane podatke za prevzem nagrade. V primeru, da zmagovalec v tem časovnem obdobju ne posreduje zahtevanih podatkov, se smatra da se zmagovalec odpoveduje svoji nagradi. V primeru, da se zmagovalec odpove nagradi, bomo izžrebali novega zmagovalca po prej omenjenem postopku.

Z udeležbo v tej nagradni igri se strinjate s temi pogoji in določili.


Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si