Naša prednost

Preživite letošnje poletje pod pergolo!

Preživite letošnje poletje pod pergolo!

Želite poleti preživeti več časa na prostem ali povečati uporabnost vašega zunanjega prostora? Pozivamo vas, da je sedaj še zadnji čas, da si zagotovite vašo pergolo pred pričetkom letošnje sezone!

V podjetju Dekor senčila vam nudimo dve vrsti pergol – bioklimatsko pergolo Elizo z vrtljivimi alu lamelami in pergolo Viktoria s pomično platneno streho.

Pergola Viktoria

Pergola Viktoria je sodobna rešitev za udobno bivanje na vaši terasi. Nudi trajno zaščito pred vročino, vetrom in padavinami ter potrebuje malo vzdrževanja. 

Njena velika uporabna prednost je pomična streha: lahko jo imate razprto vse leto; ko pa potrebujete sonce ali svetlobo v notranjih prostorih, jo z enim klikom zložite. Izdelana je iz tehnološko naprednega troslojnega platna, ki nudi visoko toplotno in UV zaščito. Je vodoodporno, negorljivo in se ne trga. Bioklimatska pergola Eliza

Z bioklimatsko pergolo Eliza bo vreme na vaši terasi vedno pravo.  Z nagibnimi lamelami ustvarite primerne pogoje za bivanje na prostem v vseh vremenskih razmerah. 

  • s spreminjanjem naklona lamel se zaščitite pred soncem, vetrom in padavinami,
  • lamele pod naklonom omogočajo pretok zraka in prijetno prezračevanje,
  • z nagibom lamel dovajate zdravo količino svetlobe.

 Za druženje pozno v noč in prijeten ambient lahko pergoli dodamo LED luči z možnostjo uravnavanja svetlobe.

Dodatni ZIP screen roloji

Vašo pergolo lahko ob straneh opremite z ZIP screen roloji in tako še bolj zaščitite prostor. 

Poleti vas bodo odlično ščitili pred soncem, spomladi pred cvetnim prahom, jeseni pred padavinami, pozimi pa izolirali prostor. 

Oblikujte svojo lastno pergolo v našem novem konfiguratorju

Za ponudbo vaše sanjske pergole vas vabimo, da obiščete naš novi konfigurator pergol, kjer si lahko pergolo oblikujete čisto po vaših željah. Če vas zanima več, nas lahko kontaktirate na 01 755 47 88 ali pa nas obiščete v našem salonu na Vrhniki, kjer si boste lahko pergoli ogledali v živo, in z veseljem vam bomo svetovali.

Oblikuj Pergolo!


Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si