Naša prednost

Podaljšujemo posezonski popust na bioklimatsko pergolo ELIZA do 13. novembra

Podaljšujemo posezonski popust na bioklimatsko pergolo ELIZA do 13. novembra

Cenjene stranke, 

zaradi neverjetnega odziva podaljšujemo naš posezonski popust na nakup bioklimatske pergole ELIZA v višini 5kar do 13. novembra. Ni še prepozno, da si zagotovite idealno zaščito pred soncem, vetrom in padavinami! 

Bioklimatska pergola se s svojim izgledom poda vsakemu objektu ali fasadi. Nudi trajno zaščito pred vročino, vetrom in padavinami ter potrebuje malo vzdrževanja. Njena velika uporabna vrednost so nagibne lamele, s katerimi si ustvarite primerne pogoje za bivanje na prostem v vseh vremenskih razmerah. Z bioklimatsko pergolo ELIZA boste na vaši terasi lahko uživali v vseh letnih časih. 

Vas zanima več? Oglejte si naš video, kjer vam naš direktor Marko podrobneje predstavi zakaj je bioklimatska pergola najboljša rešitev za senčenje, zaščito in ustvarjanje prijetnega ambienta na vaši terasi.V primeru, da se za nakup pergole odločite do 13. novembra, vam nudimo ugodnejše cene in krajši dobavni rok. Tako boste pomlad lahko začeli brezskrbno, saj bo za zaščito že poskrbljeno. Če se za nakup odločite ob začetku prihodnje sezone, lahko naletite na daljšo čakalno vrsto, saj je takrat naša ekipa najbolj obremenjena z naročili. Ne čakajte na začetek prihodnje sezone. Najboljši čas za vašo investicijo je sedaj!

Za informativno ponudbo v le nekaj klikih vas vabimo, da obiščete naš novi spletni konfigurator pergol*, ali pa se oglasite v našem salonu na Vrhniki, kjer si lahko pergolo ogledate v živo. Naj bodo Dekor senčila vaš partner za prijetno bivanje na prostem.

Oblikujte svojo pergolo in pridobite ponudbo

*5% popust v ponudbi iz konfiguratorja še ni obračunan, le-ta se obračuna v uradni ponudbi po opravljeni meritvi.


Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si