7% popust na pergolo Viktoria!

7% popust na pergolo Viktoria!

Za vas smo do 28. februarja pripravili zimski popust v višini 7% na nakup pergole Viktoria, ki vam nudi idealno zaščito pred soncem, vetrom in padavinami. Pergola Viktoria s pomično streho vam bo nudila zaščito pred vročino, dežjem in vetrom ter odlično stabilnost v vseh letnih časih, skupaj s 5-letno garancijo!Zakaj se za nakup pergol odločiti sedaj, ko je ponekod že zapadel sneg?

V primeru, da se za nakup pergole odločite do 28. februarja, vam nudimo ugodnejše cene in krajši dobavni rok. Tako boste pomlad lahko začeli brezskrbno, saj bo za zaščito že poskrbljeno. Če se za nakup odločite ob začetku prihodnje sezone, lahko naletite na daljšo čakalno vrsto, saj je takrat naša ekipa najbolj obremenjena z naročili.

Ne čakajte na konec zime. Najboljši čas za vašo investicijo je sedaj!

Za pripravo neobvezujoče ponudbe vas prosimo, da nam posredujete svoje kontaktne podatke in okvirne dimenzije preko spodnjega obrazca za povpraševanje


Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!

DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti

Nazaj na seznam

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si