Klasične tende

Izvedbe klasičnih tend

Platno se navija na navojno cev, ki nima ohišja. Možna je vgradnja dodatne strešice za zaščito navitega platna.

Klasična tenda je osnovna izvedba tend z iztegljivimi rokami, ki je primerna za senčenje vseh teras, balkonov, nadstreškov ali gostinskih lokalov. Njena prednost je, da se platno hitreje posuši, bolj ekonomična cena in da se platno manj razteguje.

Izbirate lahko med dvema izvedbama:

Tenda Piran Tenda Fiesa

Klasična tenda PIRAN

Klasična tenda Piran je natančno oblikovana. Močna konstrukcija je izdelana iz ekstrudiranega prašno barvanega aluminija, kar omogoča širino do 700 cm. V rokah tende so verige. Platno je impregnirano in ne prepušča vode.

Več o tendi Piran:

  • možnost stropne ali stenske montaže
  • naklon med 5 in 60 stopinj
  • standardne barve okovja: bela, srebrna, beige, čokorjava, antracitna

Klasična tenda FIESA

Tenda Fiesa je osnovnega tipa. Zaradi močne konstrukcije, ki je izdelana iz ekstrudiranega prašno barvanega aluminija, je primerna tudi za izvedbe do 13 m. V tende rokah so verige. Platno je impregnirano in ne prepušča vode. 

Več o tendi Fiesa:

  • možnost stropne ali stenske montaže
  • naklon med 5 in 90 stopinj
  • standardne barve okovja: bela (RAL9016)

Barve in platna za klasične tende

Platna za klasične tende odlikuje dolga življenska doba, ki jo zagotavljamo s 5-letno garancijo. Akrilno platno je impregnirano in zato ne prepušča vode, barve pa so dolgo obstojne. Nudi vam tudi učinkovito zaščito pred UV žarki, preprečuje nabiranje alg in plesni.

Izbran model klasične tende, lahko personalizirate z izbiro poljubne barve platna ali vgradnjo volanceCelotno kolekcijo barv in platen si lahko ogledate v našem salonu senčil ali ob obisku merilca na vašem domu.

Upravljanje klasičnih tend

Vse klasične tende je mogoče upravljati ročno.  Vsi, ki želite več udobja, pa lahko izbirate med motornim upravljanjem na stikalo ali daljinec.


Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si