Kasetne tende

Izvedbe kasetnih tend

Cev z navitim platnom in pregibnimi rokami so lično zloženi v aluminijasto omarico.

Kasetno tendo od klasične loči aluminijasta omarica, ki platnu in mehanizmu nudi dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi.

Izbirate lahko med dvema izvedbama:

Tenda BledTenda SočaTendi QUBICAKasetna tenda BLED

Omarica kasetne tende Bled ima dodelane podrobnosti in je sestavljena iz kovinskih delov. Platno je hermetično zaprto v omarici in tako zaščiteno pred vremenskimi vplivi.

Več o tendi Bled:

 • možnost stropne ali stenske montaže
 • naklon med 5 in 40 stopinj
 • možnost elektro pogonaKasetna tenda SOČA

Kasetna tenda SOČA je tehnično zelo dovršen model, primeren za senčenje velikih površin. V spodnjem delu omarice ima vgrajeno LED razsvetljavo v traku, ki v večernih urah ustvari prijeten ambient. Zaradi močne konstrukcije iz ekstrudiranega aluminija je primerna tudi za širine do 700 cm. 

Več o tendi Soča:

 • dodatno tesnilo v omarici in verige v rokah
 • naklon med 5 in 35 stopinj
 • ročni pogon ni možen
Tenda QUBICA LIGHT

Kasetna tenda QUBICA LIGHT nudi več kot le senco, njen estetski izgled se prilagaja različnim slogom arhitekture ter ustvarja prijetno in privlačno vzdušje na vaši terasi ali vrtu. Opremljena je z inovativno LED osvetlitvijo, ki je vgrajena neposredno v roke tende. To zagotavlja prijetno ambientalno osvetlitev vaše terase ali vrta ter omogoča prijetne večere na svežem zraku. 

Več o tendi Qubica Light:

 • max dimenzije: 600 x 360 cm
 • dodatno tesnilo v omarici in verige v rokah
 • naklon med 10 in 80 stopinj
 • ročni ali električni pogon
Tenda QUBICA FLAT

Kasetna tenda QUBICA FLAT odlikuje svoj minimalističen in eleganten dizajn, ki združuje italijanski stil in zanesljivo tehnologijo. Lastnosti vključujejo LED osvetlitev in močne roke za gladko gibanje. Nudi visoko odpornost na sonce, veter in padavine. Ta tenda je idealna za tiste, ki iščejo stilsko in funkcionalno zunanjo senčilo z naprednimi možnostmi prilagajanja. 

Več o tendi Qubica Flat:

 • max dimenzije: 1200 x 435 cm
 • dodatno tesnilo v omarici in verige v rokah
 • naklon med 5 in 30 stopinj
 • električni pogon
Upravljanje kasetnih tend

Vsi, ki želite še več udobja, lahko izbirate med motornim upravljanjem na stikalo, daljinec ali preko aplikacije na mobilnem telefonu. Odločite se lahko tudi za vgrajen senzor za veter ali sonce.

*Ročno upravljanje kasetne tende Soča ni možno.Barve in platna za kasetne tende

Okovje kasetne tende je na voljo v standardnih barvah: bela, beige, siva, grafitna, čokoladnorjava.

Platna za kasetne tende odlikuje dolga življenska doba, ki jo zagotavljamo s 5-letno garancijo. Akrilno platno je impregnirano in zato ne prepušča vode, barve pa so dolgo obstojne. Nudi vam tudi učinkovito zaščito pred UV žarki, preprečuje nabiranje alg in plesni.

Izbran model kasetne tende, lahko personalizirate z izbiro poljubne barve platna ali vgradnjo volanceCelotno kolekcijo barv in platen si lahko ogledate v našem salonu senčil ali ob obisku merilca na vašem domu.


Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

Polja označena z * so obvezna!


Izberite datoteko ...
DEKOR SENČILA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da lahko Dekor senčila d.o.o., kot upravljalec spletnega mesta obdeluje zgoraj vnsene podatke, da bi ugotovil moje zanimanje za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me glede njih kontaktira po elektronski pošti ali telefonu. Preberite več v Pravilnik o zasebnosti

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88
Gsm: 051/633 740
E-pošta: info@dekor-sencila.si